Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december te zien op RTL 4

Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december te zien op RTL 4
Sfeervolle winterse editie van B&B vol liefde

Kijktip :

Wie deze winter wel wat warmte kan gebruiken, zit helemaal goed bij RTL 4. Vanaf maandag 18 december kun je namelijk kijken naar het datingprogramma dat B&B vol liefde opvolgt: Winter vol liefde.

Dit zijn de kandidaten van Winter vol liefde 2023

Romantische reis
Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt. Het belooft een romantische reis door de koude wintermaanden te worden, al blijft het natuurlijk de grote vraag of het avontuur liefdevol wordt of schiet Cupido mis?

Opvolger B&B vol liefde
De afgelopen jaren was B&B vol liefde in de zomer mateloos populair, deze datingshow maakte zelfs kans op een Gouden Televizier-Ring. Het kon dan ook niet lang duren voor er een Winterse editie zou komen. Deze keer kunnen we de liefdesavonturen volgen van Benjamin, Edith, Guido, Marco en Saul in winterse oorden. Weten zij qua kijkcijfers het succes van de zomerse versie te evenaren?

Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's