Netflix-recensie: Maestro over muzikale legende Leonard Bernstein nu te zien

Netflix-recensie: Maestro over muzikale legende Leonard Bernstein nu te zien
Prachtige muziek- en dramafilm met onherkenbare Bradley Cooper

Film :

Wij kunnen met trots vertellen dat streamingdienst Netflix weer een gloednieuwe parel in de filmbibliotheek hebben toegevoegd. Niemand minder dan acteur Bradley Cooper acteert de sterren van de hemel in een langzaam maar prachtig epos over de muzikale legende Leonard Bernstein. Een film die liefhebbers van muziek met acteervuurwerk eigenlijk niet mogen missen. De film Maestro is nu te zien op Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Any questions?"
Dit indrukwekkende liefdesverhaal gaat over de ingewikkelde, en levenslange relatie tussen muzieklegende Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Hun liefdesparcours wordt gedurende 30 jaar gevolgd en ook zijn professionele leven wordt onder de loep genomen. Uit hun huwelijk onstaan de kinderen Jamie, Alexander en Nina.

Acteur Bradley Cooper (Leonard Bernstein) en Carey Mulligan (Felicia Montealerge) in de film 'Maestro'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 86% | IMDb ★ 7,2

Je moet het Cooper nageven: de manier waarop hij zich in deze rol heeft gestort is op zijn minst indrukwekkend te noemen. De film heeft veel aandacht voor de relatie tussen de maestro Bernstein en zijn grote liefde Felicia, waardoor de muziek van Bernstein misschien soms wat naar de achtergrond wordt gedreven. Lees hier onze volledige filmrecensie van Maestro.

Cast
Naast Bradley Cooper (Nightmare Alley) en Carey Mulligan (Saltburn) spelen ook Matt Bomer (The Nice Guys), Sarah Silverman (Marry Me) en Maya Hawke (Asteroid City) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bradley Cooper (A Star Is Born).

Vanaf 20 december 2023 is de film Maestro te zien op Netflix. Deze productie is ook nog steeds te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: muziek, drama. Tijdsduur: 129 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's