Opsporing verzocht jaaroverzicht wordt donderdag uitgezonden op NPO 2

Opsporing verzocht jaaroverzicht wordt donderdag uitgezonden op NPO 2
Wat gebeurde in het misdaadjaar 2023?

Kijktip :

Ook in 2023 speelde de misdaad een behoorlijk grote rol in het nieuws. Op donderdag 28 december kun je bij NPO 2 kijken naar het jaaroverzicht van Opsporing verzocht.

Opsporing verzocht gemist? Kijk alle uitzendingen terug bij Gids.tv.

Terugblik
Elke week presenteert Anniko van Santen het programma, waarin actuele zaken worden besproken. Dan wordt de kijker opgeroepen tips te geven aan de politie en het Openbaar Ministerie. Het doel van het programma is opsporing en voorkoming van criminele activiteiten. Deze speciale uitzending is een terugblik om overzicht te krijgen van wat er allemaal is gebeurd in het misdaadjaar 2023.

Succes door kijkerstips
Deze uitzending biedt een overzicht van de successen van kijkerstips op het opsporingsprogramma. Hoe hielpen die tips zaken oplossen? Ook wordt stilgestaan bij impactvolle misdrijven die nog niet zijn opgelost. De politie geeft nieuwe informatie in deze onderzoeken.

Het Opsporing verzocht jaaroverzicht is donderdag 28 december om 20.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's