MINDF*CK oudejaarsspecial 2023 zondag op NPO 1 met Maarten van Rossem en Philip Freriks

MINDF*CK oudejaarsspecial 2023 zondag op NPO 1 met Maarten van Rossem en Philip Freriks
Onverklaarbare illusies van Victor Mids

Kijktip :

Op Oudejaarsavond komt Victor Mids zoals elk jaar met een speciale uitzending van MINDF*CK. En deze keer verwelkomt de illusionist Maarten van Rossem en Philip Freriks.

Oudejaarsspecial van MINDF*CK gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Levende kerststal
De MINDF*CK oudejaarsspecial 2023 staat uiteraard bol van de onverklaarbare illusies. Maarten van Rossem en Philip Freriks, zijn zij wellicht ‘de slimste’ en kunnen ze de truc verklaren? Ook zorgt Victor voor een écht wonder in een levende kerststal en popt hij op onverklaarbare wijze champagne zonder de fles aan te raken.

Maarten en Philip in stoelen kandidaten
Maarten en Philip Freriks nemen speciaal voor MINDF*CK plaats in de stoelen van de kandidaten van De slimste mens. “Maarten van Rossem staat los van zijn vrolijke humeur natuurlijk bekend om zijn kennis over de geschiedenis, en Philip was naast presentator ook nieuwslezer en is een echte liefhebber van Frankrijk. Precies die kennis ga ik gebruiken om de heren een magisch geschiedenislesje te geven”, aldus Victor Mids. “In een tweede experiment spelen we ‘De slimste MINDF*CK’ en zitten zij in de stoelen van de kandidaten waarbij ze het opnemen tegen mijn vertrouwde assistent, meneer de gorilla.”

De oudejaarsspecial van MINDF*CK is zondag 31 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de oudejaarsspecial van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's