Muziekfeest van het jaar 2023 sluit op oudejaarsavond het jaar feestelijk af op NPO 3

Muziekfeest van het jaar 2023 sluit op oudejaarsavond het jaar feestelijk af op NPO 3
Met o.a. Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer en Waylon

Kijktip :

Wie zin heeft om het jaar 2023 op muzikale wijze af te sluiten, zit op oudejaarsavond goed bij NPO 3. Hier wordt op de late avond namelijk het Muziekfeest van het jaar 2023 uitgezonden, om 2024 met een aantal spetterende optreden in te luiden.

Muziekfeest van het jaar 2023 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Jan Smit en Emma Heesters
Jan Smit neemt als presentator de kijkers mee op een muzikale reis en samen met Emma Heesters staat hij klaar om om klokslag middernacht het nieuwe jaar feestelijk te beginnen. Terwijl de klok naar middernacht tikt, telt de hele zaal mee. Het hoogtepunt van de avond wordt bereikt onder begeleiding van een groots symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser, dat de perfecte achtergrond vormt voor de uitvoering van de grootste hits van nationale muziekiconen.

Feestelijke optredens
Het eindejaarsfeest wordt gevierd met allerlei optredens van bekende Nederlandse artiesten die hun hits ten gehore brengen. Onder anderen Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Frans Duijts, René Froger, Donnie, Waylon, John West, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom verzorgen deze avond en muzikale show.

Muziekfeest van het jaar 2023 is zondag 31 december om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van Muziekfeest van het jaar 2023 terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's