Bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 10 jaar (Shownieuws)

Bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 10 jaar (Shownieuws)

Dinsdag 15 augustus 2023 om 08:40

De meeste scheidingen zouden altijd worden aangevraagd in september, na de zomervakantie, maar bij deze Songfestivalzangeres ging het al blijkbaar al eerder mis. Het zijn namelijk verdrietige tijden voor Sha-la-lie-Sieneke: zij en haar man Jan gaan na een relatie van meer dan 10 jaar uit elkaar.

'Langzaam uit elkaar gegroeid'
Bart Ettekoven weet meer: 'Er valt weinig vrolijks te zingen op dit moment in haar leven. Naar eigen zeggen zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze langzaam uit elkaar zijn gegroeid, dat toch een beetje te lang op zijn beloop hebben gelaten en dat het nu te laat is om die scherven nog te lijmen.' Dat het voormalige stel twee jonge kinderen heeft maakt de situatie uiteraard alleen nog maar pijnlijker.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 10 jaar (<em>Shownieuws</em>) De meeste scheidingen zouden altijd worden aangevraagd in september, na de zomervakantie, maar bij deze Songfestivalzangeres ging het al blijkbaar al eerder mis. Het zijn namelijk verdrietige tijden voor Sha-la-lie-Sieneke: zij en haar man Jan gaan na een relatie van meer dan 10 jaar uit elkaar. 'Langzaam uit elkaar gegroeid'Bart Ettekoven weet meer: 'Er valt weinig vrolijks te zingen op dit moment in haar leven. Naar eigen zeggen zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze langzaam uit elkaar zijn gegroeid, dat toch een beetje te lang op zijn beloop hebben gelaten en dat het nu te laat is om die scherven nog te lijmen.' Dat het voormalige stel twee jonge kinderen heeft maakt de situatie uiteraard alleen nog maar pijnlijker. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Video: Mart Hoogkamer krijgt bierdouche en zó reageert hij daarop Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Vervelend dat jullie er zijn, had heel veel te vertellen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Groot feest bij Frans Bauer: moeder Wies is '77 lentes jong' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's