Zien: Frans Bauer en Sieneke schitteren op Muziekfeest-podium (video)

Zien: Frans Bauer en Sieneke schitteren op Muziekfeest-podium (video)

Vrijdag 4 augustus 2023 om 18:07

Zien: Frans Bauer en Sieneke schitteren op <em>Muziekfeest</em>-podium (video) Frans Bauer en Sieneke zetten de boel op zijn kop tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein, zo is te zien in onderstaande video. Vrijdagavond zie je het gehele optreden op NPO1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sterren NL (@sterrennl) DuetFrans en Sieneke zongen hun nieuwe nummer Eén Nacht met Jou en het figuurlijke dak ging eraf op het plein! Eerder liet het duo al wetenhet heel spannend te vinden om samen met nieuwe muziek te komen. Het Sterren Muziekfeest op het Plein is vrijdagavond om 21.20 uur te zien op NPO1. Je kan de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto Bekijk deze video » Schattig: zoontje Roxeanne Hazes heeft muzikale genen en zingt erop los (video) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer onthult: 'Onderzoek gedaan naar Frans Bauer' (video) Bekijk deze video » Frans Bauer slaat nieuwe weg in met Sieneke: 'Best spannend' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Frans Bauer en Sieneke schitteren op Muziekfeest-podium (video)

Frans Bauer en Sieneke zetten de boel op zijn kop tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein, zo is te zien in onderstaande video. Vrijdagavond zie je het gehele optreden op NPO1.

Duet
Frans en Sieneke zongen hun nieuwe nummer Eén Nacht met Jou en het figuurlijke dak ging eraf op het plein! Eerder liet het duo al wetenhet heel spannend te vinden om samen met nieuwe muziek te komen.

Het Sterren Muziekfeest op het Plein is vrijdagavond om 21.20 uur te zien op NPO1. Je kan de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's