Nieuw seizoen Een huis vol start 1 januari: hoe gaat het met de grote gezinnen?

Nieuw seizoen Een huis vol start 1 januari: hoe gaat het met de grote gezinnen?
Spin-off Een huis vol in aantocht

Kijktip :

Kijk je graag naar Een huis vol? Dan zit je de komende tijd goed bij de NPO. Vanaf maandag 1 januari kun je kijken naar het zeventiende seizoen van de populaire realityserie die grote gezinnen volgt, maar er is meer in aantocht…

Een huis vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Blom, Cudogham & Wildeman
In het zeventiende seizoen van Een huis vol duiken we opnieuw in het leven van de families Blom, Cudogham en Wildeman. Bij de Cudoghams in Amsterdam zien we hoe moeder Cynthia de uitslag krijgt van haar opleiding tot kindercoach en volgen we oudste zoon Jazz die de eerste stappen maakt om het ouderlijk huis te verlaten. Ook gaan we in de komende serie op reis naar Albanië met de familie Blom. Ze willen terug naar de plek waar ze zes jaar hebben gewoond, om oude bekenden te zien en om herinneringen op te halen aan hun overleden dochter Miriam. Bij het samengestelde gezin Wildeman is moeder Priscilla druk bezig met haar opleiding tot hondentrimmer. Daarnaast volgen we de Rotterdamse familie naar de Veluwe op hun eerste gezinsvakantie ooit, nadat ze hier lang voor hebben gespaard.

Spin-off
Vanaf 2 februari kun je kijken naar de gloednieuwe spin-off Een huis vol emigreert. Deze serie volgt de familie Jelies en de familie Kraan tijdens hun emigratieavontuur naar Spanje en Luxemburg. Van het zoeken naar een droomhuis en het afscheid nemen van vrienden en familie, tot het ontvangen van de eerste campinggasten en het volgen van Spaanse lessen. Alles komt voorbij in deze speciale serie van Een huis vol.

Een huis vol is vanaf 1 januari elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1, Een huis vol emigreert is vanaf 2 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's