Nieuw seizoen Een huis vol start 28 augustus op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Een huis vol start 28 augustus op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Een huis vol</em> start 28 augustus op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk in de video hierboven: hoe zorgelijk is het om kinderen op social media te zetten? De titel van het programma verraadt het al, in Een huis vol volgen we grote gezinnen. In de huizen van de families Blom, Cudogham, Nagelkerke en Wildeman lopen heel wat kinderen rond en deze serie laat zien wat ze allemaal meemaken. Alle gezinnen hebben hun eigen dagelijkse routine, doen leuke dingen maar komen ook uitdagingen tegen. Wordt ook dit zestiende seizoen weer een kijkcijferknaller? Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Een huis vol hieronder. Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf maandag 28 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Een huis vol: zo brak Janneke Jelies haar enkel Bekijk deze video » Een Huis Vol-gezicht Miguel Buddenbruck had hartinfarct: 'Begon te shaken en werd grauw' Bekijk deze video » Nieuw stormachtig seizoen Een Huis Vol met familie Cudogham start eind augustus (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 3 augustus 2023 om 11:47

Bekijk in de video hierboven: hoe zorgelijk is het om kinderen op social media te zetten?

De titel van het programma verraadt het al, in Een huis vol volgen we grote gezinnen. In de huizen van de families Blom, Cudogham, Nagelkerke en Wildeman lopen heel wat kinderen rond en deze serie laat zien wat ze allemaal meemaken. Alle gezinnen hebben hun eigen dagelijkse routine, doen leuke dingen maar komen ook uitdagingen tegen. Wordt ook dit zestiende seizoen weer een kijkcijferknaller?

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Een huis vol hieronder.

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf maandag 28 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's