Video: belangrijke rol voor familie Cudogham bij opening Kinderboekenweek

Video: belangrijke rol voor familie Cudogham bij opening Kinderboekenweek

Woensdag 4 oktober 2023 om 20:23

Iven Cudogham, bekend van het programma Een Huis Vol, zal dit jaar het themalied voor de start van de Kinderboekenweek vertolken. Ook zijn dochtertje Twiggy krijgt de kans om enkele zinnen mee te zingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: belangrijke rol voor <em>familie Cudogham</em> bij opening <em>Kinderboekenweek</em> Iven Cudogham, bekend van het programma Een Huis Vol, zal dit jaar het themalied voor de start van de Kinderboekenweek vertolken. Ook zijn dochtertje Twiggy krijgt de kans om enkele zinnen mee te zingen. Tekst gaat verder onder de video. Familie CudoghamRTL Boulevard bracht een bezoek aan de Cudogham-familie om hen te feliciteren. Tegelijkertijd deelde de familie hun plannen voor het aankomende seizoen van Een Huis Vol. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: belangrijke rol voor familie Cudogham bij opening Kinderboekenweek

Familie Cudogham
RTL Boulevard bracht een bezoek aan de Cudogham-familie om hen te feliciteren. Tegelijkertijd deelde de familie hun plannen voor het aankomende seizoen van Een Huis Vol.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's