Ricky Gervais: Armageddon review: streamen of skippen?

Streamen of skippen? Ricky Gervais: Armageddon is humorvolle herhaling van zetten
Keiharde komedie is een bekend verhaal

Film :

Ricky Gervais is een bekend gezicht op Netflix: niet alleen met verschillende stand up shows, maar ook met een heuse fictieserie genaamd After Life, die bestaat uit drie seizoenen. Die serie is absoluut woker dan deze special, die er een gewoonte van maakt zo anti-woke mogelijk te zijn.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

Over de show
Een stand-upshow van Ricky Gervais die onderwerpen behandelt als kunstmatige intelligentie, politieke correctheid, familiebruiloften, begrafenissen en het einde van de mensheid.

Ricky Gervais: Armageddon - streamen of skippen?

Wat wij er van vinden
Hard, maar fair. Dat is hoe we Gervais over het algemeen kunnen bestempelen. Zijn presentatiebeurten bij de Golden Globes zijn op YouTube nog altijd gigantische successen en terecht: als we de reacties van de mensen over wie de grappen gaan ook daadwerkelijk kunnen zien, komen de grappen nog beter aan. Als fans van Gervais kunnen we in deze show de grappen helaas van meters ver aan zien komen. Is de man aan het herhalen geslagen? Misschien wel een beetje. Voor de goedkope lach ben je bij Gervais nog steeds aan het juiste adres, maar als je een kenner bent van zijn werk zal deze show je waarschijnlijk niet of nauwelijks meer verrassen.

Streamen of skippen?
Ons oordeel is: skippen. Van de andere twee specials die we op Netflix vinden zijn we een grotere fan, vooral omdat we vinden dat in deze special het 'niet bij de grote meute willen horen' vooral als trucje wordt gebruikt. Gelukkig valt er genoeg van Gervais te genieten op Netflix.

De komedie special Ricky Gervais: Armageddon is nu te streamen op Netflix. Genre: komedie. Tijdsduur: 62 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's