My Tribute to Elvis start zaterdag bij SBS6 met Bouke Scholten en Rob Kemps

My Tribute to Elvis start zaterdag bij SBS6 met Bouke Scholten en Rob Kemps
Zangers maken reis door Amerika

Kijktip :

Vanaf zaterdag kun je bij SBS6 kijken naar het nieuwe programma My Tribute to Elvis. Rob Kemps en Bouke Scholten maken samen een bijzondere reis om nog meer te weten te komen over Elvis Presley.

My Tribute to Elvis gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Gedachtengoed muzikaal genie Elvis
Bouke Scholten won met The ElvisMatters band seizoen 2 van The Tribute - Battle of the Bands. Hij droomt ervan om het gedachtegoed van Elvis te blijven verspreiden en daarom reist hij samen met muziekvriend Rob Kemps naar Amerika om in de Elvis-geschiedenis te duiken. Ze bezoeken allerlei bijzondere plekken: van Elvis’ geboortehuis tot de kerk waar hij zong, en van de plek waar hij zijn eerste gitaar kocht tot het hotel in Las Vegas waar hij woonde en zijn laatste concerten gaf.

Uniek concert
De reis staat ook in het teken van bijzondere ontmoetingen, waaronder die met oud-muzikanten van Elvis en zijn laatste verloofde: Ginger Alden. Omdat de levens van Elvis en Bouke overeenkomsten vertonen, leren de kijkers niet alleen Elvis, maar ook Bouke beter kennen. Het fundament van deze serie wordt in Nederland gelegd met een uniek concert van Bouke en The ElvisMatters Band die de grootste hits van Elvis ten gehore brengen. De reis door Amerika wordt er vervolgens doorheen gevlochten.

My Tribute to Elvis is vanaf 6 januari 2024 elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van My Tribute to Elvis terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's