Bouke steunt Rob Kemps in mediahetze: 'Het is een gevoelsmens, staat altijd klaar voor zijn kinderen'

Bouke steunt Rob Kemps in mediahetze: 'Het is een gevoelsmens, staat altijd klaar voor zijn kinderen'

Woensdag 1 november 2023 om 12:35

De afgelopen tijd krijgt Rob Kemps met nogal wat kritiek te maken, die meestal over zijn privé-leven en het uitventen van zijn nieuwe relatie op sociale media gaat. Veel wil hij daar echter niet over zeggen tegen Shownieuws want: 'Wat je ook zegt, het is toch nooit goed.'

'Rob staat klaar voor zijn kinderen'
Bouke, met wie Kemps binnenkort te zien is in My Tribute to Elvis, heeft daar nog wel wat aan toe te voegen: 'Rob is echt een gevoelsmens. En Rob is een man die van zijn kinderen geniet en altijd voor ze klaar staat.' Mooi gesproken natuurlijk maar Tooske Ragas, de presentatrice van dienst, kan het toch niet laten nog even een sneertje uit te delen: 'We vroegen Rob ernaar.' Anders gezegd: Bouke, bemoei je er niet mee.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder, na 2min20 zie je Rob en Bouke

Bouke steunt <em>Rob Kemps</em> in mediahetze: 'Het is een gevoelsmens, staat altijd klaar voor zijn kinderen' De afgelopen tijd krijgt Rob Kemps met nogal wat kritiek te maken, die meestal over zijn privé-leven en het uitventen van zijn nieuwe relatie op sociale media gaat. Veel wil hij daar echter niet over zeggen tegen Shownieuws want: 'Wat je ook zegt, het is toch nooit goed.' 'Rob staat klaar voor zijn kinderen'Bouke, met wie Kemps binnenkort te zien is in My Tribute to Elvis, heeft daar nog wel wat aan toe te voegen: 'Rob is echt een gevoelsmens. En Rob is een man die van zijn kinderen geniet en altijd voor ze klaar staat.' Mooi gesproken natuurlijk maar Tooske Ragas, de presentatrice van dienst, kan het toch niet laten nog even een sneertje uit te delen: 'We vroegen Rob ernaar.' Anders gezegd: Bouke, bemoei je er niet mee. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder, na 2min20 zie je Rob en Bouke Bekijk ook Rob Kemps wordt zwart gemaakt om deze Instagrampost: "Hij laat z'n kids stikken" Bekijk deze video » Bouke & Rob Kemps maken in My Tribute to Elvis muzikale reis door Amerika Bekijk deze video » ZIEN: Verliefde Rob Kemps viert de liefde in Parijs met zijn Stephanie Klaver Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's