Nieuw seizoen The Floor start zondag bij RTL 4: strijd op LED-vloer om 100.000 euro

Nieuw seizoen The Floor start zondag bij RTL 4: strijd op LED-vloer om 100.000 euro
Edson da Graça is de quizmaster

Kijktip :

Zondagavond kun je kijken naar de aftrap van een nieuw seizoen van The Floor. Ook in deze tweede reeks staat er op een spectaculaire vloer maar liefst 100.000 euro op het spel.

Quizfanaten
Edson da Graça is de quizmaster van The Floor en de titel van het programma zegt het al: het spel speelt zich af op een gigantische LED-vloer. Honderd quizfanaten spelen op een vloer die is verdeeld in honderd gelijke vlakken met elk een eigen kenniscategorie. En zij willen uiteindelijk allemaal hetzelfde doel bereiken: naar huis gaan met die hoofdprijs van 100.000 euro.

Wie verovert de vloer?
In deze spelshow nemen honderd kandidaten het onder begeleiding van Edson da Graça tegen elkaar op in quiz-duels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Ze moeten proberen om de hele vloer te veroveren. Wie weet het meest over elke categorie? Wie weet als enige over te blijven, verovert de hele vloer en loopt weg met een ton?

Het nieuwe seizoen van The Floor is vanaf zondag 7 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van The Floor terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's