Nieuw seizoen DNA onbekend is vanaf woensdag 10 januari te zien op NPO 1

Nieuw seizoen DNA onbekend is vanaf woensdag 10 januari te zien op NPO 1
Matthijs zoekt familieleden in Colombia

Kijktip :

DNA onbekend is vanaf woensdag 10 januari weer terug met een nieuwe reeks op NPO 1. Marlijn Weerdenburg helpt allerlei Nederlanders hun biologische ouders of andere familieleden te vinden.

DNA Onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zijn Pauline en Marie Jose halfzussen?
In DNA onbekend zitten mensen met allerlei vraagstukken. Soms is er een familiegeheim dat wordt ontrafeld, of iemand twijfelt aan zijn of haar biologische vader… In deze eerste aflevering van de nieuwe reeks is bijvoorbeeld Pauline te zien, zij heeft altijd gedacht dat zij de enige dochter was van haar vader Wim. Totdat ze zeven jaar geleden een berichtje krijgt van ene Marie Jose die vermoedt dat zij ook een dochter van Wim is. De twee willen nu duidelijkheid: zijn ze halfzussen van elkaar, of niet?

Matthijs zoekt familie in Colombia
Daarnaast is het verhaal van Matthijs te zien, hij is geboren in Colombia. Toen hij zeven maanden oud was, werd hij geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Onlangs is hij op zoek gegaan naar zijn biologische familie. Hij denkt nu een broer, een halfbroer en een halfzus gevonden te hebben. Maar hij twijfelt of ze echt familie zijn.

Het nieuwe seizoen van DNA onbekend is vanaf woensdag 10 januari wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA onbekend terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's