Nieuw consumentenprogramma Factcheckers start donderdag op NPO 1

Nieuw consumentenprogramma Factcheckers start donderdag op NPO 1
Wat is nou de waarheid?

Kijktip :

Factcheckers is een gloednieuw populairwetenschappelijk programma waarin drie presentatoren op onderzoek uitgaan om de waarheid te achterhalen. Factcheckers is vanaf donderdag 11 januari te zien op NPO 1.

Factcheckers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Sporten in de stad ongezond?
In Factcheckers onderzoeken Marijn Frank, Joep van Deudekom en Tim Senders of het waar is wat we denken te weten. Ze richten zich op de meest uiteenlopende vraagstukken: is plassen in het zwembad gevaarlijk? Zijn babyfoons makkelijk te hacken? En is sporten in de stad ongezond?

Eigen experimenten
Aangezien we elke dag worden overspoeld met informatie, wordt het steeds ingewikkelder om de waarheid te achterhalen. Hoe kun je de feiten van de fabels onderscheiden? Met een knipoog naar de hedendaagse ‘doe je eigen onderzoek’-internetcultuur verzinnen Marijn, Joep en Tim hun eigen experimenten, waar ze zelf onderdeel van zijn. Ze hebben één doel: voor eens en voor altijd de waarheid achterhalen.

Factcheckers is vanaf donderdag 11 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Factcheckers terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's