De biecht van Joran: 'Het is tijd dat ik vertel hoe ik Natalee heb vermoord'

De biecht van Joran: 'Het is tijd dat ik vertel hoe ik Natalee heb vermoord'

<em>De biecht van Joran</em>: 'Het is tijd dat ik vertel hoe ik Natalee heb vermoord' Bekijk de Shownieuws-video hierboven: Joran van der Sloot bekent moord Natalee Holloway In de docuserie De biecht van Joran doet John van den Heuvel onderzoek naar de bekentenis van Joran van der Sloot. De Nederlander wordt al jaren in verband gebracht met de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba in 2005, en heeft veel verhalen de wereld in geslingerd. Woensdag werd bekend dat hij tegenover de rechter in de VS heeft bekend dat hij haar vermoordde en haar lichaam in de zee dumpte. “Het is tijd dat ik vertel hoe ik Natalee heb vermoord. No more bullshit, geen leugens meer”, zegt Joran in de documentaire. Van den Heuvel heeft een dagboek van Joran in handen, kan hij ontdekken wat nou de waarheid is? Bekijk de beelden van De biecht van Joran hieronder. Lees ook onze eerste indrukrecensie van De biecht van Joran. De eerste twee afleveringen van De Biecht van Joran zijn vanaf woensdag 18 oktober te zien op Videoland. Aflevering 3 en 4 volgen op woensdag 25 oktober en woensdag 1 november. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) ZIEN: documentaire De Biecht van Joran van John van den Heuvel vanaf woensdag op Videoland Bekijk deze video » 'Joran bekent moord op Natalee Holloway' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Royce de Vries in Hart van Nederland over bekentenis Joran: "Vind dat behoorlijk onthullend" Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 19 oktober 2023 om 11:19

Bekijk de Shownieuws-video hierboven: Joran van der Sloot bekent moord Natalee Holloway

In de docuserie De biecht van Joran doet John van den Heuvel onderzoek naar de bekentenis van Joran van der Sloot. De Nederlander wordt al jaren in verband gebracht met de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba in 2005, en heeft veel verhalen de wereld in geslingerd. Woensdag werd bekend dat hij tegenover de rechter in de VS heeft bekend dat hij haar vermoordde en haar lichaam in de zee dumpte. “Het is tijd dat ik vertel hoe ik Natalee heb vermoord. No more bullshit, geen leugens meer”, zegt Joran in de documentaire. Van den Heuvel heeft een dagboek van Joran in handen, kan hij ontdekken wat nou de waarheid is?

Bekijk de beelden van De biecht van Joran hieronder. Lees ook onze eerste indrukrecensie van De biecht van Joran.

De eerste twee afleveringen van De Biecht van Joran zijn vanaf woensdag 18 oktober te zien op Videoland. Aflevering 3 en 4 volgen op woensdag 25 oktober en woensdag 1 november.

Actuele video's

Meer actuele video's