Eerste beelden Niemand die het ziet: hoe bedreigend is hybride oorlogsvoering?

Eerste beelden Niemand die het ziet: hoe bedreigend is hybride oorlogsvoering?

Donderdag 4 januari om 14:49

Vanaf maandag kun je op NPO 2 kijken naar Niemand die het ziet. Deze documentaireserie draait om het tijdperk van hybride oorlogsvoering, hoe veilig zijn we eigenlijk nog? De serie volgt vijf hoofdpersonen in Nederland, Oekraïne, Taiwan en Brussel die vastbesloten zijn de waarheid aan het licht te brengen en de onzichtbare dreiging zichtbaar te maken. In de eerste aflevering is onder meer te zien dat journalist Huib Modderkolk de Nederlandse betrokkenheid bij een geheime inlichtingenoperatie in Iran onderzoekt.

Bekijk de eerste beelden van Niemand die het ziet hieronder.

Niemand die het ziet is vanaf maandag 8 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Niemand die het ziet terugkijken via Gids.tv.

Eerste beelden <em>Niemand die het ziet</em>: hoe bedreigend is hybride oorlogsvoering? Vanaf maandag kun je op NPO 2 kijken naar Niemand die het ziet. Deze documentaireserie draait om het tijdperk van hybride oorlogsvoering, hoe veilig zijn we eigenlijk nog? De serie volgt vijf hoofdpersonen in Nederland, Oekraïne, Taiwan en Brussel die vastbesloten zijn de waarheid aan het licht te brengen en de onzichtbare dreiging zichtbaar te maken. In de eerste aflevering is onder meer te zien dat journalist Huib Modderkolk de Nederlandse betrokkenheid bij een geheime inlichtingenoperatie in Iran onderzoekt. Bekijk de eerste beelden van Niemand die het ziet hieronder. Niemand die het ziet is vanaf maandag 8 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Niemand die het ziet terugkijken via Gids.tv. De wereld in Ter Apel vanaf 10 januari te zien op NPO 2: bekijk eerste heftige beelden Bekijk deze video » Docuserie Moordpillen vanaf 3 januari te zien op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Kijktip: Francis van Broekhuizen deze Kerst te zien in docu Francis naar Lourdes Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Niemand die het ziet: hoe bedreigend is hybride oorlogsvoering?

Actuele video's

Meer actuele video's