Vandaag Inside keert maandag 15 januari terug bij SBS6 na korte winterstop

Vandaag Inside keert maandag 15 januari terug bij SBS6 na korte winterstop
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer aan talkshowtafel

Kijktip :

Vanaf maandag kunnen de fans weer genieten van Vandaag Inside. 15 januari is de aftrap van de nieuwe reeks, vanaf dan is de spraakmakende talkshow weer iedere werkdag te zien bij SBS6.

Vandaag Inside gemist? Bekijk elke dag de aflevering terug bij Gids.tv.

De Oranjewinter
De heren van Vandaag Inside hebben een aantal weken vakantie gevierd maar zitten vanaf maandag weer aan hun oude vertrouwde talkshowtafel. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gingen er even tussenuit, Vandaag Inside werd de eerste twee weken van 2024 overgenomen door De Oranjewinter met Hélène Hendriks.

Rel rond boa’s
Zoals altijd zullen de mannen weer hun eigen unieke kijk op het nieuws en de actualiteit meegeven aan de kijkers. Met een wisselende, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden. Uiteraard stond Vandaag Inside ook pasgeleden weer in het teken van een grote rel, al was Johan Derksen deze keer niet de aanstichter. Özcan Akyol ging helemaal los op boa’s en dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside is vanaf maandag 15 januari iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's