De Avondshow met Arjen Lubach: Willem-Alexander aan het oefenen met belastingaangifte (video)

De Avondshow met Arjen Lubach: Willem-Alexander aan het oefenen met belastingaangifte (video)

Vrijdag 27 oktober 2023 om 16:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

")

De meeste partijen willen dat de koning belasting gaat betalen, maar zou de koning daar wel toe in staat zijn? Arjen Lubach ziet problemen, want zo'n ingewikkeld systeem past vast niet bij de koning.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Willem-Alexander aan het oefenen met belastingaangifte (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De koning moet belasting gaan betalen | De Avondshow met Arjen Lubach (S4") De meeste partijen willen dat de koning belasting gaat betalen, maar zou de koning daar wel toe in staat zijn? Arjen Lubach ziet problemen, want zo'n ingewikkeld systeem past vast niet bij de koning. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch: de 'vlog van prinses Alexia' tijdens Prinsjesdag (Avondshow met Lubach) Bekijk deze video » Zien: Arjen Lubach maakt Uri Rosenthal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken belachelijk (video) Bekijk deze video » Hilarische beelden: Soundos raast over Jeroom Snelders in De slimste mens ter wereld Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: 'Er zitten stukjes VPRO-Gids in havermelk' (video) Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Willem-Alexander aan het oefenen met belastingaangifte (video)

Actuele video's

Meer actuele video's