De Avondshow met Arjen Lubach: 'Er zitten stukjes VPRO-Gids in havermelk' (video)

De Avondshow met Arjen Lubach: 'Er zitten stukjes VPRO-Gids in havermelk' (video)

Vrijdag 27 oktober 2023 om 15:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Havermelk wordt vanaf volgend jaar flink duurder vanwege de frisdranktaks. Maar wat ís havermelk eigenlijk, en waarom maakt het zoveel mensen boos? Dat zocht Arjen Lubach uit in De Avondshow en al gauw bleek de ingrediëntenlijst omstreden... Bekijk hierboven hierboven het fragment van De Avondshow met Arjen Lubach. Hieronder zie je het hele item over havermelk.

")

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: 'Er zitten stukjes VPRO-Gids in havermelk' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Havermelk wordt vanaf volgend jaar flink duurder vanwege de frisdranktaks. Maar wat ís havermelk eigenlijk, en waarom maakt het zoveel mensen boos? Dat zocht Arjen Lubach uit in De Avondshow en al gauw bleek de ingrediëntenlijst omstreden... Bekijk hierboven hierboven het fragment van De Avondshow met Arjen Lubach. Hieronder zie je het hele item over havermelk. Is havermelk alleen voor rijke mensen? |") Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch: de 'vlog van prinses Alexia' tijdens Prinsjesdag (Avondshow met Lubach) Bekijk deze video » Arjen Lubach richt pijlen op 'multimiljonair' Frans Bauer die klaagt over benzineprijs Bekijk deze video » Zien: Arjen Lubach maakt Uri Rosenthal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken belachelijk (video) Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: 'Er zitten stukjes VPRO-Gids in havermelk' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's