Waar, wanneer en hoe kijk je Vrienden van Amstel LIVE 2024 live op tv?

Waar, wanneer en hoe kijk je Vrienden van Amstel LIVE 2024 live op tv?
Te volgen met drie livestreams

Kijktip :

Op vrijdag 19 januari is het weer tijd voor Vrienden van Amstel LIVE. Ook dit jaar is het concert weer vanuit huis te volgen. Vanaf je eigen bank en met je eigen drankje in je hand kijken naar het grootste muzikale spektakel van het jaar. Waar en hoe kun je dat spektakel thuis vanaf de bank beleven? Gids.tv heeft het overzicht.

Drie livestreams
Vanaf 19.30 uur is het voorprogramma van Kraantje Pappie te zien op de stream. Daarnaast is presentatrice Marieke Elsinga er ook alvast bij om de kijker mee te nemen. Vanaf 20.00 uur is het bij Videoland driedubbel feest, want er zijn drie livestreams om te volgen:

  • Livestream 1: de volledige live-registratie van het concert, zonder poespas
  • Livestream 2: Presentatrice Marieke Elsinga neemt de kijker mee achter de schermen naast de muziek
  • Livestream 3: een stream met extra beelden van achter de schermen, zonder presentator

Videoland
De afterparty is vanaf 23.30 uur te zien op alle drie de streams. Om naar de Vrienden van Amstel te kunnen kijken, heb je een abonnement op streamingdienst Videoland nodig. Heb je deze? Dan kun je inloggen en via deze Videoland-link kom je direct op de goede pagina uit. Je kunt dan direct kijken of streamen met bijvoorbeeld je tv.

Vrienden van Amstel LIVE 2024 is op vrijdag 19 januari om 20.00 uur exclusief te zien op Videoland. Je kunt zelf de stream kiezen en ook wisselen. Bekijk de hoogtepunten van Vrienden van Amstel ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's