De slimste mens: Joes Brauers heeft heuptasje met hoofd Maarten van Rossem erop

De slimste mens: Joes Brauers heeft heuptasje met hoofd Maarten van Rossem erop

<em>De slimste mens</em>: Joes Brauers heeft heuptasje met hoofd Maarten van Rossem erop Joes Brauers bekent in De slimste mens dat hij groot fan is van het programma. De acteur heeft een T-shirt in huis met het hoofd van Maarten van Rossem erop, maar dat is niet het enige. Hij heeft ook sokken en het hoogtepunt heeft hij zelfs meegenomen: een heuptasje met Maarten erop. ‘The smartest ever’ staat op de fanny pack. Al is het wel de vraag of hier geen sprake is van ‘paaien’ van de jury… Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Op X plaatsen oud-winnaars De Slimste Mens statement om Akwasi hart onder riem te steken Bekijk deze video » Renze: Angela de Jong komt op voor Akwasi na ‘racistische drek’ Bekijk deze video » De slimste mens: Peter Heerschop plat op de vloer na enorme blunder Bekijk deze video »

Joes Brauers bekent in De slimste mens dat hij groot fan is van het programma. De acteur heeft een T-shirt in huis met het hoofd van Maarten van Rossem erop, maar dat is niet het enige. Hij heeft ook sokken en het hoogtepunt heeft hij zelfs meegenomen: een heuptasje met Maarten erop. ‘The smartest ever’ staat op de fanny pack. Al is het wel de vraag of hier geen sprake is van ‘paaien’ van de jury…

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's