Netflix recensie 'Badland Hunters': streamen of skippen?

Streamen of skippen? Badland Hunters is apocalyptische thriller met brute finale
Met Train to Busan-ster Ma Dong-seok

Film :

De Zuid-Koreaanse filmindustrie draait op volle toeren, en dropt voor dit weekend een fijne dystopische actiefilm in de filmbibliotheek van Netflix. Gaan we naar een foute overlevingsfilm kijken of heeft deze productie nog een paar verrassingen in petto?

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Aardbeving
Het verhaal speelt zich af in Seoul, waar na een dodelijke aardbeving het recht van de sterkte geldt. We volgen Nam San, een geduchte jager die door de verraderlijke wildernis van een wereld waar chaos heerst navigeert. De onverschrokken jager komt in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd…

Badland Hunters - streamen of skippen?

Hieronder lees je een spoilervrije recensie van de film.

Wat wij er van vinden
Marvel-acteur en krachtpatser Ma Dong-seok acteert met verve een wraakzuchtige jager in post-apocalyptische Zuid-Koreaanse thriller. De acteur, bekend van Train to Busan (2016) en Eternals (2022), speelt in deze post-apocalyptische film een jager die op zoek is naar een gekidnapt meisje. Het verhaal heeft weinig om het lijf, maar de kijker die gewelddadig popcornvermaak krijgt wat ze verwachten van dit soort films. Met aardige vechtscènes en slapstick-achtige schurken die zo uit een Mad Max-film gestapt kunnen zijn, blijft het meeslepend genoeg om door te kijken. Helaas blinkt Badland Hunters nergens in uit, en dat is jammer.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Deze productie heeft een mager verhaaltje en trapt pas laat op het gaspedaal. In de laatste 35 minuten gaat het dak eraf met actie en geweld. Een film voor de liefhebber met Ma Dong-seok - de Bud Spencer van Zuid-Korea - in grappige hoofdrol.

De film Badland Hunters (ook bekend onder de titel Hwang-ya) is nu te streamen op Netflix. Regie: Heo Myeong Haeng. Cast: Don Lee (Eternals), Lee Joon-young, Jun Hee Lee en No Jeong-ee. Genre: avontuur, actie. Tijdsduur: 107 minuten.

Bron: Netflix

Actuele video's

Meer actuele video's