Khalid & Sophie is na rel vanaf maandag 29 januari Sophie & Jeroen op NPO 1

Khalid & Sophie is na rel vanaf maandag 29 januari Sophie & Jeroen op NPO 1
Jeroen Pauw schuift aan nadat Khalid Kasem werk neerlegt

Kijktip :

Vanaf maandag keert Sophie Hilbrand weer terug op tv met haar talkshow, maar er is een groot verschil. Khalid & Sophie is verwikkeld geraakt in een grote rel door de in opspraak geraakte presentator Khalid Kasem. Hij wordt nu vervangen door Jeroen Pauw.

Sophie & Jeroen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kasem legt werk presentator neer
Khalid Kasem ligt onder vuur vanwege een artikel van het AD. Hierin wordt hij op basis van tapes beschuldigd van het omkopen van een ambtenaar, dit zou hij hebben gedaan toen hij nog advocaat was. Kasem ontkent, volgens hem zou hij slechts op een ongepaste manier hebben geprobeerd om een deel van een rekening betaald te krijgen. Wel is deze affaire reden genoeg om zijn werkzaamheden als presentator neer te leggen.

Toekomst talkshow Sophie Hilbrand
Hierdoor zat Sophie Hilbrand dus ineens zonder partner aan de talkshowtafel, dit terwijl er al veel gaande is in de talkshowwereld. Zo keert Eva Jinek binnenkort terug bij de NPO en verdwijnt Op1 van de buis. Voorlopig is er in iedere geval een oplossing gevonden, want Jeroen Pauw schuift aan en de titel is omgedoopt tot Sophie & Jeroen. Hoe deze talkshow er later in de toekomst uit gaat zien, is nog niet bekend. Het plan is om later dit praatprogramma naar de late avond te verplaatsen.

Sophie & Jeroen is vanaf maandag 29 januari elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's