Nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge is vanaf maandag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge is vanaf maandag te zien op NPO 1
Wie kan loodzware Special Forces training volhouden?

Kijktip :

Vanaf maandag 29 januari kun je kijken naar een nieuw seizoen van Kamp Van Koningsbrugge. Op NPO 1 is te zien hoe vijftien gewone burgers acht dagen lang de loodzware Special Forces training volgen.

Kamp van Koningsbrugge gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Vijftien kandidaten
Dit vierde seizoen van Kamp Van Koningsbrugge daagt vijftien gewone burgers uit in Dartmoor, Engeland, bekend als de bakermat van commando's. Het gebied is ruig en het weer is extreem: dit zijn de optimale omstandigheden voor een ongekend veeleisende training. Deze keer gaan de volgende cursisten de grote uitdaging aan: Astrid, Bono, Damiën, Denis, Duco, Jorrit, Julian, Kees, Marjolein, Myrthe, Nick, Ronald, Sander, Sedat en Wouter.

Commando-opleiding
In dit programma volgt Jeroen van Koningsbrugge vijftien cursisten die de loodzware commando-opleiding doen, zij zijn uit zo’n duizend aanmeldingen geselecteerd. Ze moeten van alles doen, van navigeren tot vuur maken, zwemmen in ijskoud water tot nachtelijke missies. Ze moeten fysiek en mentaal ijzersterk zijn om zich te kunnen meten aan de maatstaven van een commando.

Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 29 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's