Bibi Breijman heeft vriendschap met Yvonne Coldeweijer afgesloten na juice (Humberto)

Bibi Breijman heeft vriendschap met Yvonne Coldeweijer afgesloten na juice (Humberto)

Donderdag 19 oktober 2023 om 09:35

Bibi Breijman is niet alleen op haar debuutalbum zeer openhartig, ook bij Humbertovertelt de zangeres over onder meer haar vriendschap met Yvonne Coldeweijer. De twee zijn geen vriendinnen meer sinds het hele verhaal rond het vreemdgaan van Bibi’s geliefde Waylon naar buiten werd gebracht en Yvonne hier ook uitgebreid over sprak op haar kanaal.

Lees verder onder de video.

<em>Bibi Breijman</em> heeft vriendschap met Yvonne Coldeweijer afgesloten na juice (<em>Humberto</em>) Bibi Breijman is niet alleen op haar debuutalbum zeer openhartig, ook bij Humbertovertelt de zangeres over onder meer haar vriendschap met Yvonne Coldeweijer. De twee zijn geen vriendinnen meer sinds het hele verhaal rond het vreemdgaan van Bibi’s geliefde Waylon naar buiten werd gebracht en Yvonne hier ook uitgebreid over sprak op haar kanaal. Lees verder onder de video. ‘Het was ook een sappig verhaal’Yvonne’s uitlatingen maakten het verwerken van alles niet makkelijker voor Bibi. “Dit heeft veel meer te maken met een vriendschap die even pijn doet dan met die hele juice. Want ik vond het totaal logisch wat er gebeurde, het was ook een heel sappig verhaal”, vertelt Bibi. Yvonne zat in haar hart dankzij een bijzondere reis die ze samen maakten, maar inmiddels heeft ze geen contact meer met de juicekoningin. “Nee ik heb het voor mezelf afgesloten.” Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bibi Breijman geeft zich bloot in clip eerste single Toverdrank over zware periode Bekijk deze video » Bibi Breijman over het overwinnen van Waylon's ontrouw: 'Het hoort bij ons leven' Bekijk deze video » Schattige beelden: kinderen van Waylon en Bibi Breijman hebben elkaar gemist Bekijk deze video »
Talkshow :
Bibi Breijman heeft vriendschap met Yvonne Coldeweijer afgesloten na juice (Humberto)

‘Het was ook een sappig verhaal’
Yvonne’s uitlatingen maakten het verwerken van alles niet makkelijker voor Bibi. “Dit heeft veel meer te maken met een vriendschap die even pijn doet dan met die hele juice. Want ik vond het totaal logisch wat er gebeurde, het was ook een heel sappig verhaal”, vertelt Bibi. Yvonne zat in haar hart dankzij een bijzondere reis die ze samen maakten, maar inmiddels heeft ze geen contact meer met de juicekoningin. “Nee ik heb het voor mezelf afgesloten.”

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's