Australian Open finale Sinner - Medvedev live op tv en online

Australian Open finale Sinner - Medvedev live op tv en online
Italiaan speelde Djokovic van de mat

Sport :

Op zondag 28 januari is de tweede van de twee enkelspelfinales van de Australian Open te zien. Jannik Sinner uit Italië won in de halve finale van Novak Djokovic en neemt het in de finale op tegen de Rus Medvedev, die ook in 2021 en 2022 de finale haalde. De finale is vanaf 09.30 uur te zien op Eurosport 1 en online via discovery+.

Bekijk ook het volledige speelschema van de Australian Open 2024.

Sinner
Het Italiaanse talent Jannik Sinner won in de halve finale verrassend van titelverdediger Novak Djokovic, die zelf aangaf 'een van zijn slechtste duels ooit' gespeeld te hebben. In de eerste twee sets pakte de Sloveen slechts drie games van de veertien.

Lees ook waar je de vrouwenfinale Zheng - Sabalenka kunt kijken.

Medvedev
Sinner neemt het op tegen de Rus Medvedev, die zich in een hard strijd met 3-2 langs de Duitser Zverev vocht. De nummer 3 van de wereld verloor de eerste twee sets en dreeg ook de derde te verliezen, maar uiteindelijk vocht hij zich terug vanuit een vrijwel kansloze positie en staat nu toch in de finale.

De mannenfinale van de Australian Open is op zondag 28 januari om 09.30 uur te zien op Eurosport 1 en online via discovery+. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's