Recensie 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem', streamen of skippen op SkyShowtime?

Streamen of skippen: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem vanaf nu op SkyShowtime
Eén van de meest creatieve animatiefilms van 2023

Film :

2023 is een jaar dat bekend komt te staan als één van de mooiere jaren van de animatiefilm: Across the Spider-Verse brak records, The Boy and the Heron betekende de terugkeer van Studio Ghibli en Super Mario Bros. Movie werd één van de best bekeken films van het jaar. En dan waren de Turtles er ook nog: je kunt vanaf nu SkyShowtime aanslingeren en heel hard 'cowabunga' schreeuwen!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

Het verhaal
Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem - streamen of skippen?

Hieronder volgt een spoilervrije recensie van de film.

Wat wij er van vinden
De nostalgie is de laatste jaren één van de belangrijkste schakels van Hollywood geworden en daarom is het niet verbazingwekkend dat 'de Turtles' ook weer terugkeren op het witte doek. Net als Across the Spider-Verse - die in tegenstelling tot deze film wel een Oscarnominatie op zijn naam schreef - is deze film er eentje die van je scherm zal spetteren: de ninja's en alle bondgenoten en vijanden een eigen stijltje, die sterk doet denken aan de graffitimuren in downtown Manhattan. Het stemmenwerk van een bijzonder sterke cast is uitstekend: vooral Jackie Chan valt als 'pa' Splinter op. Het verhaal van de film is simpel maar schiet zijn doel absoluut niet voorbij, waardoor de film misschien niet de hoogtepunten van Across the Spider-Verse haalt maar wel enorm vermakelijk is.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Ondanks dat de animatietechniek geweldig is en het stemmenwerk goed werkt, kunnen we niet anders concluderen dan dat de factor 'nostalgie' in dit geval een grote rol speelt. Mocht je deze film in de bioscoop hebben gemist: twijfel niet en stream deze topper in de dop!

De animatiefilm Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is nu te streamen op SkyShowtime. Regie: Jeff Rowe (The Mitchells vs the Machines). Stemmencast: Ayo Edebiri, Rose Byrne, Jackie Chan, Paul Rudd, John Cena. Genre: avontuur, komedie. Tijdsduur: 122 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's