Zien: Is Tim Hoffman wel objectief?

Zien: Is Tim Hoffman wel objectief?

Woensdag 19 april 2023 om 19:42

Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje

Tim Hofman en zijn Youtube-serie BOOS halen in hun aanstaande uitzending genadeloos uit naar een incassobureau. Volgens BOOS zijn het oplichters ten top, maar volgens het bedrijf en hun advocaat is er sprake van een ware institutionele stalker.

Schunnige praktijken
Peter Schouten, de advocaat van het bedrijf in kwestie, beschuldigt BOOS van online vernietiging puur voor de views. Hiernaast maakt Schouten zelfs een eigen video als tegenreactie op BOOS. Meerdere programma's hebben al onderzoek naar dit bedrijf gedaan, waaronder EenVandaag, en stelt ook dat dit bedrijf consumenten oplicht. Is Tim Hofman niet objectief genoeg geweest? Of probeert dit bedrijf hun schunnige praktijken uit de schijnwerper te houden?

Bekijk het fragment van POW nieuws hieronder.

Zien: Is <em>Tim Hoffman</em> wel objectief? Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje Tim Hofman en zijn Youtube-serie BOOS halen in hun aanstaande uitzending genadeloos uit naar een incassobureau. Volgens BOOS zijn het oplichters ten top, maar volgens het bedrijf en hun advocaat is er sprake van een ware institutionele stalker. Schunnige praktijkenPeter Schouten, de advocaat van het bedrijf in kwestie, beschuldigt BOOS van online vernietiging puur voor de views. Hiernaast maakt Schouten zelfs een eigen video als tegenreactie op BOOS. Meerdere programma's hebben al onderzoek naar dit bedrijf gedaan, waaronder EenVandaag, en stelt ook dat dit bedrijf consumenten oplicht. Is Tim Hofman niet objectief genoeg geweest? Of probeert dit bedrijf hun schunnige praktijken uit de schijnwerper te houden? Bekijk het fragment van POW nieuws hieronder. Bekijk ook BOOS: Tim Hofman onthult hoe KLM omgaat seksueel grensoverschrijdend gedrag van piloten Bekijk deze video » Zie: Paul Vriessen: 'John de Mol heeft lang voor dit TVOH rapport gevreesd' Bekijk deze video » Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje Bekijk deze video »
TV :
Zien: Is Tim Hoffman wel objectief?

Actuele video's

Meer actuele video's