Op1: wat doen de grote bedrijven om klimaatverandering tegen te gaan? (video)

Op1: wat doen de grote bedrijven om klimaatverandering tegen te gaan? (video)

Zaterdag 5 november 2022 om 10:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: wat doen de grote bedrijven om klimaatverandering tegen te gaan? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In aanloop naar de klimaattop van komende week slaan meer dan 100 ceo’s van grote multinationals alarm om het klimaat. Ze stellen dat er in 2050 geen uitstoot meer hoeft te zijn en vragen daarbij hulp van overheid én consument. Maar wat doen de bedrijven zelf eigenlijk voor het klimaat? Hanneke Faber van Unilever en David Knibbe van NN Group schoven vrijdag aan bij Op1 om te vertellen hoe dit gerealiseerd moet worden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: wat doen de grote bedrijven om klimaatverandering tegen te gaan? (video)

In aanloop naar de klimaattop van komende week slaan meer dan 100 ceo’s van grote multinationals alarm om het klimaat. Ze stellen dat er in 2050 geen uitstoot meer hoeft te zijn en vragen daarbij hulp van overheid én consument. Maar wat doen de bedrijven zelf eigenlijk voor het klimaat? Hanneke Faber van Unilever en David Knibbe van NN Group schoven vrijdag aan bij Op1 om te vertellen hoe dit gerealiseerd moet worden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's