Review 'The Prank Show' met Giel de Winter: streamen of skippen op Prime Video?

Streamen of skippen? Giel de Winter tapt met De Prank Show uit hetzelfde vaatje als Ralph Inbars Bananasplit
Prime Video serie met o.a. BN'ers André Hazes en Shirma Rouse

Film :

De Prank Show is een variant op het in de jaren '80 en '90 uitermate populaire programma Bananasplit van Ralph Inbar. Frans Bauer presenteerde deze show met een verborgen camera gefilmde grappen van 2009 tot 2015. Zitten we te wachten op een nieuwe versie waarin mensen voor de gek gehouden worden?

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

De Prank Show
In elke aflevering van De Prank Show houdt Giel de Winter samen met z'n team zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek. Op straat, in een café, of in de supermarkt. Je weet nooit of én wanneer je wordt geprankt. Bij het voor de gek houden van de BN'er hebben Giel en z'n team altijd een handlanger die hen helpt bij het pranken.

De Prank Show - streamen of skippen?

Hieronder volgt een spoilervrije recensie gebaseerd op de eerste twee afleveringen van de serie.

Wat wij er van vinden
Giel de Winter (Het Jachtseizoen) kondigt het al aan: als je denkt dat het toch niet gekker kan, dan gaan zij juist net dat stapje verder. Neem je het leven iets te serieus dan biedt De Prank Show verlichting, is het motto. Dat is vernieuwing en passend in de huidige tijd, waarin alles mag en gezegd moet kunnen worden. De pranks die met het Nederlandse publiek uitgehaald worden zijn zeker grappig. Het blijft een soort leedvermaak en dat is altijd leuk. De prank die in de eerste aflevering met André Hazes wordt uitgehaald op initiatief van 'zijn' Monique gaat best ver. Shirma Rouse is in de tweede aflevering op een pittige manier aan de beurt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De taferelen met de BN'ers zijn wat ons betreft minder humoristisch maar dat kan een kwestie van smaak zijn.

De eerste twee afleveringen van De Prank Show zijn nu te streamen op Prime Video. Elke week wordt een nieuwe aflevering geüpload. Regie: Kevin Wetzels. Presentatie: Giel de Winter. Genre: reality-tv, humor. Tijdsduur: 6 afleveringen van 21 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's