Netflix recensie 'Prisoners Daughter': streamen of skippen?

Streamen of skippen? dramafilm Prisoner's Daughter met Kate Beckinsale en Brian Cox scoort op Netflix
Van Twilight-regisseur Catherine Hardwicke

Film :

Begin augustus van vorig jaar was de thriller- en dramafilm Prisoner's Daughter nog te zien in de Nederlandse bioscopen. De film trok geen volle zalen, maar op streamingdienst Netflix vliegt deze productie met topcast in vijf dagen tijd wél naar nummer 1!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Terminale kanker
Het verhaal gaat over Max. Hij is een gevangene die op sterven ligt en wordt hierdoor na twaalf jaar vervroegd vrijgelaten. Max poogt zich met zijn dochter Maxine te verzoenen en wil zijn kleinzoon, die hij nooit heeft gekend, ontmoeten. Zijn gewelddadige verleden heeft echter nog niet met hem afgerekend.

Prisoner's Daughter - streamen of skippen?

Wat wij er van vinden
Regisseur Catherine Hardwicke (Twilight) weet met een weinig verrassend verhaal toch een meeslepende film te maken. Mede door de acteurs Brian Cox en Kate Beckinsale, die een beschadigde en aardige vader-dochter relatie laten zien. Ook jonge acteur Christopher Convery als zoon Ezra is een goede aanwinst voor de cast, die naast een traantje ook de broodnodige humor in huis heeft. Maar was dit ook geschikt voor de bioscoop? Wij vinden van niet, want Prisoner's Daughter is een vrij voorspelbare film die nergens in uitblinkt. Thuis op de bank met harde regen op de ramen komt dit drama waarschijnlijk beter tot zijn recht.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Ben je fan van de charismatische topacteur Brian Cox in een totaal andere rol als in de hitserie (Succession), dan is dit zeker de moeite waard om op de streamingdienst te kijken. En Kate Beckinsale met traan krijg je er gratis bij.

De film Prisoner's Daughter is nu te zien op Netflix. Regie: Catherine Hardwicke. Cast: Kate Beckinsale (Underworld), Brian Cox (Succession) en Christopher Convery. Genre: thriller, drama, mysterie. Tijdsduur: 100 minuten.

Bron: Dutch FilmWorks | Netflix

Actuele video's

Meer actuele video's