Review 'Halo' seizoen 2: streamen of skippen op SkyShowtime?

Streamen of skippen? Halo seizoen 2 start oorlog met Master Chief in de problemen
Met acteur Pablo Schreiber in Spartan-kostuum van 22 kilo

Film :

De mensen die zere vingers kregen door een potje schieten in de Xbox game Halo: Combat Evolved uit 2001 hebben een leuke tijd, want deze dure en rijke gameverfilming is een feest van herkenning. Het paradepaard van SkyShowtime is toe aan zijn tweede seizoen, en die start gelijk spectaculair.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

Spartans Never Dies
In de zesentwintigste eeuw voert de mensheid een zware intergalactische oorlog met een alienvolk, genaamd 'The Covenant'. Een elite-eenheid van supersoldaten genaamd 'The Spartans', onder leiding van 'Master Chief Spartan' John-117, bestrijdt deze buitenaardse vijand, teneinde deze dreiging voor het menselijke bestaan af te wenden.

Halo seizoen 2 - streamen of skippen?

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen van Halo seizoen 2

Wat wij er van vinden
Met de eerste twee afleveringen 'Sanctuary' en 'Sword' trapt af met grootschalige actie en special effects. De serie kreeg gemengde kritieken - wij zaten met onze review van het eerste seizoen aan de positieve kant van de medaille - en voor dit tweede seizoen is daarom een nieuwe showrunner aangesteld. David Wiener, die Steven Kane in die rol vervangt, legt meer nadruk op de psychologie van Master Chief en doet de kijker een plezier met meer grote veldslagen en sterke vechtscènes.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
De eerste afleveringen hebben een paar onderwerpen in het verhaal die nieuwsgierig maken naar het verloop van het tweede seizoen. Met Master Chief, vertolkt door Pablo Schreiber, die nog vaker zijn helm afzet is het nooit saai, maar in actie is deze legendarische gameverfilming het meest genieten.

Vanaf 9 februari 2024 is het tweede seizoen van de serie Halo te zien op SkyShowtime. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Ontwikkeld door: Steven Kane en Kyle Killen. Cast: Pablo Schreiber, Natasha Culzac. Genre: sciencefiction, actie, avontuur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV