Serierecensie: Halo is geslaagde gameverfilming en paradepaard voor SkyShowtime

Serierecensie: Halo is geslaagde gameverfilming en paradepaard voor SkyShowtime
Met Pablo Schreiber en Yerin Ha

Film :

Vanaf 25 oktober is de streamingdienst SkyShowtime gelanceerd in Nederland. De mensen die zere vingers kregen door een potje schieten in het Xbox spel Halo: Combat Evolved gaan groots genieten, want deze dure en rijke productie is een feest van herkenning. Lees hier de serierecensie van Halo.

Lees hier het artikel: SkyShowtime in Nederland: releasedatum, prijs en films.

Help, Master Chief!
De serie schetst een episch conflict in de 26e eeuw tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als de Covenant. De serie verweeft diepgaande persoonlijke verhalen met actie, avontuur en een rijk verbeelde visie op de toekomst.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,1

Meestal heerst er een vloek op gameverfilmingen (denk aan rampzalige films Doom en Mortal Kombat), dus de verwachtingen waren niet bijzonder hoog voor deze sciencefiction serie. Maar de combinatie Amblin Entertainment, Paramount en videogame-maker 343 Industries zorgt toch voor een spannende serie die opvalt door mooie sets, special effects en sfeer. Halo is misschien soms wat voorspelbaar, maar het meeslepende verhaal zorgt dat je toch blijft kijken. Pure nostalgie brengt Halo vooral in actie als de Elites, Grunts en de Jackals en de beroemde wapens in beeld komen. De fans mogen dit niet missen. En nog meer goed nieuws: een tweede seizoen gaat er komen. Vier sterren.

Cast
Naast Pablo Schreiber (Den of Chieves) zijn ook Natascha McElhone (Saints & Strangers) zijn ook Yerin Ha (Sissi) en Jen Taylor (Automata) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Steven Kane en Kyle Killen (Mind Games).

halo1

Vanaf 25 oktober 2022 is de serie Halo ook in Nederland te zien op SkyShowtime. Deze serie bevat 9 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: science fiction, actie, avontuur.

Actuele video's

Meer actuele video's