Nieuw seizoen Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? start donderdag op SBS6

Nieuw seizoen Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? start donderdag op SBS6
Is de ruzie rond Stichting De Kittenmand opgelost?

Kijktip :

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? keert donderdag 15 februari weer terug met een gloednieuw seizoen op SBS6. Presentator Viktor Brand gaat in dit programma op bezoek bij oude bekenden, is de ruzie nog steeds gaande of kunnen ze weer met elkaar door één deur?

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ruzies
In de afgelopen jaren heeft mr. Frank Visser zich al met heel wat burenruzies en conflicten bemoeid in Mr. Frank Visser doet uitspraak, in de hoop dat er een oplossing zou komen en de buren weer normaal met elkaar om kunnen gaan. Inmiddels is het alweer even geleden dat meneer Visser een oordeel velde. Heeft het geholpen en zijn de problemen nu opgelost? Of is er nog steeds bonje en onmin? Brand is benieuwd hoe het gaat met de hoofdrolspelers van spraakmakende zaken uit het verleden.

Landjepik en kittens
In de eerste aflevering van dit seizoen gaat Viktor Brand terug naar het Friese Arum waar Henny en Pieter hun buurvrouw Anja beschuldigde van landjepik. In Tilburg gaat Viktor naar Stichting De Kittenmand die overhooplag met adoptiemoeder Anja die weigerde om drie kittens terug te geven.

Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is vanaf donderdag 15 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's