Deskundige wordt niet geloofd in Mr. Frank Visser: 'Je hebt eraan lopen trekken' (video)

Deskundige wordt niet geloofd in Mr. Frank Visser: 'Je hebt eraan lopen trekken' (video)

Thursday 8 February om 22:09

Deskundige wordt niet geloofd in <em>Mr. Frank Visser</em>: 'Je hebt eraan lopen trekken' (video) In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak was de spanning donderdagavond om te snijden. Terwijl de sfeer nog gemoedelijk begint in de rechtbank dankzij Marga die haar buren Wim en Annelies al snel tegemoetkomt, blijven haar buren stug volhouden en trekken ze daarmee zelfs het oordeel van de deskundigen in twijfel. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Mr. Frank Visser doet uitspraak: bewuste aanrijding en bedreiging om parkeerplaats Bekijk deze video » Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Teuni werd aangereden door haar buren (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: Wim en Annelies klagen over camera die niet aan staat (video) Bekijk deze video »
TV :

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak was de spanning donderdagavond om te snijden. Terwijl de sfeer nog gemoedelijk begint in de rechtbank dankzij Marga die haar buren Wim en Annelies al snel tegemoetkomt, blijven haar buren stug volhouden en trekken ze daarmee zelfs het oordeel van de deskundigen in twijfel.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's