Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (2023)

[5.2 / 10]

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (2023)

Recensies van Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Door Barry Kuiper
5.2 219 stemmen

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn NIEUWS

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn TRAILER

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn SYNOPSIS

Er zijn twee jaar voorbij na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote roze wolk. Of... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een matige band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in groot gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Net als in het eerste deel uit het jaar 2020, wordt ook in 'Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn' de hoofdrol gespeeld door actrice Barbara Sloesen. Ook actrice Sanne Langelaar, Holly Mae Brood en Anna Keuning doen weer mee. Nieuw in de cast is 'Mocro Maffia'-ster Walid Benmbarek. De regie is wederom in handen van Erwin van den Eshof.

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn uit het jaar 2020 werd in de bioscoop gezien door meer dan 250.000 mensen. De films zijn gebaseerd op het boek 'Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn' van Daphne Deckers.