Recensie: in Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn gaan we met Barbara Sloesen naar Parijs

Recensie: in Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn gaan we met Barbara Sloesen naar Parijs
Met Daphne Deckers in ultra korte cameo

Film :

Vanaf 9 november is de film Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn te zien in de bioscopen. Na het grote succes van Alles is zoals het zou moeten zijn (2020) is het meest onsympatiek hoofdpersonage uit de Nederlandse filmgeschiedenis terug voor een tweede deel tussen de luiers, huilende baby's en liefhebbende man. Lees hier de filmrecensie van Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Iris en Reza
Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? De vriendin van haar ex gooit roet in het eten.

Actrice Barbara Sloesen (Iris) in de film 'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 7,6

We kunnen gerust concluderen dat deze romcom gezellig met vriendinnen in de bios nog best te pruimen is, maar goed is het niet. Scenarist Anna Pauwels schrijft naast het eerste ook het tweede deel, gebaseerd op een boek van Daphne Deckers die wederom een kleine cameo heeft. Deze film heeft dezelfde problemen als het eerste deel. Conflicten, ruziesen daarna sorry zeggen als Iris weer door het lint gaat: het maakt het hoofdpersonage weinig sympatiek en soms zelfs vervelend. Romcomkoningin Barbara Sloesen doet wat ze moet doen, maar de kijker heeft het enorm moeilijk om van haar personage te houden. In Parijs staat het verhaal zelfs stil en zien we vooral dronken vriendinnen een feestje vieren. Een magere romcom die zowel romantiek én humor mist. Er zitten een aantal sterke momenten in, maar verder komt het niet. Anderhalve ster.

Cast
Naast Barbara Sloesen (Kwestie van Geduld) en Walid Benmbarek (Luizenmoeder - De Film) zijn ook Sanne Langelaar (Swanenburg), Holly Mae Brood (Sneekweek), Renée Fokker (Zwarte Tulp), Anna Keuning (Kapsalon Romy), Jelle de Jong (Dertigers) en Jennifer Welts (Only You) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit).

Vanaf 9 november 2023 is de film Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 88 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's