Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Evil must be confronted.

[7.5 / 10]

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Recensies van Harry Potter and the Order of the Phoenix

7.5 637.097 stemmen

Harry Potter and the Order of the Phoenix kijken

SD Kopen 9.99
HD Kopen 9.99
SD Huren 2.99
HD Huren 2.99
SD Kopen 7.99
HD Kopen 7.99
SD Huren 2.99
HD Huren 2.99
SD Kopen 7.99
HD Kopen 7.99
SD Huren 3.99
HD Huren 3.99
Streamen 9,99 per maand

Harry Potter and the Order of the Phoenix NIEUWS

Harry Potter and the Order of the Phoenix TRAILER

Harry Potter and the Order of the Phoenix SYNOPSIS

Nu de gevaarlijke Voldemort weer terug is, komt een geheim genootschap in actie om hem te bestrijden en Harry Potter te beschermen.

Harry's verplichte vakantie bij oom Vernon en tante Petunia op de Privet Drive is dit keer nog erger dan alle voorgaande jaren: door de Muggles wordt hij weer vreselijk behandeld en ook zijn beste vrienden lijken hem deze zomer totaal te negeren. Harry wil hier snel wat aan gaan doen om zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Maar wanneer de vakantie een onverwacht einde krijgt, wordt het voor Harry onzeker of hij nog wel aan zijn vijfde schooljaar op Hogwarts mag beginnen. Vreemde gebeurtenissen stapelen zich op en de ontdekkingen die Harry doet maken het hem onmogelijk kalm te blijven.

'Harry Potter and the Order of the Phoenix' is de vijfde verfilming in de immens populaire reeks boeken van schrijfster J.K. Rowling. Alle hoofdrolspelers zijn weer van de partij en de regie lag dit keer in handen van de Britse filmmaker David Yates.