Misfit: The Switch

Misfit: The Switch (2022)

Misfit: The Switch (2022)

Misfit: The Switch NIEUWS

Misfit: The Switch TRAILER

Misfit: The Switch SYNOPSIS

Het verhaal gaat over Noah (Stefania). Zij maakt de switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit squad te vinden en alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

Misfit: The Switch is een Nederlandse komedie en muziekfilm uit het jaar 2022. Deze productie is geregisseerd door Erwin van den Eshof (bekend van alle 'Misfit'-films maar ook van 'Elvy's Wereld So Ibiza!'), Met onder andere Stefania Liberakakis en Ricky Sheridan in de hoofdrol.

De Misfit-films zijn inmiddels een heuse franchise geworden. Het begon allemaal met de eerste 'Misfit'-film, die in 2017 afkwam. Het vervolg heette 'Misfit 2' en daarna kregen we ook nog eens te maken met 'Misfit 3: De Finale'. Daarna kwam er ook nog eens een serie uit: Misfit, in 2021. 'Misfit: The Switch' is dus film nummer vier in de rij.

Misfit: The Switch VIDEOS