Herfstvakantie 2022: Deze familie- en kinderfilms zie je nu in de bioscoop

Herfstvakantie 2022: Deze familie- en kinderfilms zie je nu in de bioscoop
Met animatiefilm Minions: Rise of Gru en meer

Kijktip :

Het is bijna overal herfstvakantie in Nederland, dus misschien een leuk idee om met het hele gezin naar de bioscoop te gaan! Gids.tv heeft de leukste films voor de hele familie op een rij gezet.

Lees hier welke nieuwe films je in oktober in de bioscoop kunt zien.

De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa (2020)

Bioscoop

Bron: WW Entertainment
We trappen af met Noorse animatiefilm met een lach. Leer Anderson & Nielson kennen, die tussen de liedjes en het jam eten door bezoek krijgen van de conducteur. Ze is heel streng en ze wil dat ze direct vertrekken. Maar Anderson & Nielson zijn niet voor één gat te vangen. Lees hier waar je de film De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa kunt kijken.

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis (2022)

Bioscoop

Bron: Just Entertainment
In deze gloednieuwe muzikale familiefilm krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. De schurken Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Is Pakjesavond in gevaar? Lees hier waar je de film De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis kunt kijken.

Misfit: The Switch (2022)

Bioscoop

Bron: Splendid Film
Noah (Stefania) maakt "de switch" van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Lees hier waar je de film Misfit: The Switch kunt kijken.

Knor (2022)

Bioscoop

Bron: Gusto entertainment
Er zijn korte films in overvloed, maar nog nooit kwam er een lange speelfilm in ons land uit met stop-motiontechniek. De film Knor is een feest in de bioscoop met de stemmen onder andere van Jelka van Houten, Alex Klaassen, Loes Luca en Johnny Kraaijkamp. Lees hier waar je de film Knor kunt kijken.

Minions: The Rise of Gru (2022)

Bioscoop

Bron: Illumination
Sinds 24 juni draait deze erg leuke animatiefilm in de bioscopen en nog steeds domineert Gru en zijn gele leger de filmzalen van Nederland. De gele minions laten het prille begin (de jaren '70) zien waar de evil van Schurk Gru begint. Lees hier waar je de film Minions: The Rise of Gru kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's