Project Rembrandt

Project Rembrandt gemist?

Project Rembrandt Realityreeks (2019), gepresenteerd door Annechien Steenhuizen. Wie kent 'De Nachtwacht' niet? De acht overgebleven leerlingen gaan deze week het bekendste werk van Rembrandt proberen te evenaren. Rembrandt had voor dat schilderij een paar maanden de tijd, onze leerlingen maar een paar uur. Verhalenverteller en cabaretier Roué Verveer zal de werken van de leerlingen goed bekijken en eerlijk vertellen wat hij er van vindt.
Uitzending

Wat is Project Rembrandt?

Project Rembrandt is een tv-programma van omroep NTR op NPO 1.

Schildertalent
In het programma Project Rembrandt wordt een zoektocht gehouden naar het grootste schildertalent van Nederland.

Bootcamp
Tientallen uiteenlopende kandidaten zullen op een 'schilderbootcamp' het beste van zichzelf moeten laten zien. Twaalf gepassioneerde talenten worden uitgekozen voor het vervolg van Project Rembrandt.

Opdrachten
Gedurende een half jaar worden die talenten geholpen om een steeds betere kunstschilder te worden. Ze krijgen opdrachten, die worden beoordeeld door een jury. Uiteindelijk blijft één schildertalent als winnaar van Project Rembrandt over.

Rembrandtjaar
De naam van het programma verwijst naar het Nationale Rembrandtjaar in 2019.

Presentatie
Project Rembrandt wordt gepresenteerd door Annechien Steenhuizen.

Tags: schilderij, nederland, zoektocht, kandidaten, jury, rembrandt, schilder, winnaar, omroep, npo, tv-programma, schilderen, npo 1, ntr

Project Rembrandt NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »