Project Rembrandt: Annechien Steenhuizen enorm populair bij de kijkers

Project Rembrandt: Annechien Steenhuizen enorm populair bij de kijkers

<em>Project Rembrandt</em>: Annechien Steenhuizen enorm populair bij de kijkers Zondag kon je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Project Rembrandt, maar niet alleen het programma is populair. Ook presentatrice Annechien Steenhuizen is zeer geliefd bij de kijkers. De nieuwslezeres laat in het kunstprogramma een hele andere kant van zichzelf zien en dat slaat aan. Onder een video met hoogtepunten van Annechien bij Project Rembrandt worden door kijkers veel complimenten en positiviteit uitgedeeld. Bekijk een aantal hoogtepunten van Annechien Steenhuizen bij Project Rembrandt met bijbehorende reacties hieronder. Project Rembrandt is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Sterren op het doek: Annechien Steenhuizen blijft niet tot 67e achtuurjournaal presenteren Bekijk deze video » Kijkcijfers zondag: seizoensrecord Miljoenenjacht, Hélène Hendriks kan juichen & DRAMA voor Annechien Bekijk deze video »
Maandag 22 april om 09:39

Zondag kon je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Project Rembrandt, maar niet alleen het programma is populair. Ook presentatrice Annechien Steenhuizen is zeer geliefd bij de kijkers. De nieuwslezeres laat in het kunstprogramma een hele andere kant van zichzelf zien en dat slaat aan. Onder een video met hoogtepunten van Annechien bij Project Rembrandt worden door kijkers veel complimenten en positiviteit uitgedeeld.

Bekijk een aantal hoogtepunten van Annechien Steenhuizen bij Project Rembrandt met bijbehorende reacties hieronder. Project Rembrandt is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's