Acda en de Munnik: Woorden van een ander: het einde gemist? | Gids.tv

Acda en de Munnik: Woorden van een ander: het einde gemist?
Documentaire

NPO 3
2023-12-08 21:24:00
Tip

Uitzending van Acda en de Munnik: Woorden van een ander gemist? Vrijdag wordt de zesde en laatste aflevering van de docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander uitgezonden. Deze documentaire staat helemaal in het teken van de comeback van het muzikale duo.

Hereniging
Thomas Acda en Paul de Munnik worden voor de serie gevolgd vanaf het moment dat ze besloten om weer bij elkaar te komen. In 2015 maakten Acda en De Munnik bekend dat ze uit elkaar gingen. Nu zijn ze terug en staan de heren zes keer in de Ziggo Dome. En deze documentaireserie brengt het hele verhaal rond de hereniging in beeld.

Re√ľnieconcert
In deze aflevering is te zien dat Thomas en Paul toeleven naar hun eerste re√ľnieconcert. Vol spanning kijkt iedereen uit naar dit bijzondere moment. Daarnaast blikken vrienden en collega's terug op de tijd waarin ze besloten om te stoppen als Acda en De Munnik. Dit afscheid viel destijds zwaar, des te fijner dat het niet voor altijd bleek te zijn. Bekijk deze aflevering van Acda en de Munnik: Woorden van een ander hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Acda en De Munnik: woorden van een ander

Acda en de Munnik: Woorden van een ander video's

Acda en de Munnik: Woorden van een ander TV-Nieuws