Docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander start vrijdag op NPO 3

Docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander start vrijdag op NPO 3
Comeback van Thomas Acda en Paul de Munnik in beeld gebracht

Kijktip :

Vrijdag 3 november is op NPO 3 de aftrap van de nieuwe docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander, die helemaal in het teken staat van de comeback van het muzikale duo. Thomas Acda en Paul de Munnik worden voor de serie gevolgd vanaf het moment dat ze besloten om hun handen weer ineen te slaan.

Acda en De Munnik: woorden van een ander gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Ziggo Dome
In 2015 maakten Acda en De Munnik bekend dat ze uit elkaar gingen. Het cabaret-duo, dat werd gevormd op de Kleinkunstacademie, werd in de jaren ’90 bij het grote publiek bekend met de megahit Niet of nooit geweest, ze scoorden daarna talloze hits en waren niet weg te denken uit het theater. Nu zijn ze terug en staan de heren zes keer in de Ziggo Dome. En deze documentaireserie brengt het hele verhaal rond de hereniging in beeld.

De documentaire die ze niet wilden
Vrienden en collega’s van Acda en De Munnik vertellen in deze documentaireserie meer over hun bijzondere carrière, waaronder Joost Prinsen, Bianca Krijgsman, Ellen ten Damme en Frank Lammers. Uiteraard komen ook de mannen zelf met verhalen die ze vertellen vanaf een bankje, precies zoals ze elkaar troffen in coronatijd. Ze mijmeren over hun leven, carrière en deze documentaire die ze overigens eigenlijk niet wilden…

Acda en De Munnik: woorden van een ander is vanaf vrijdag 3 november wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Acda en De Munnik: woorden van een ander terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's