Nieuw: Chateau Meiland vips gemist? | Gids.tv

Nieuw: Chateau Meiland vips gemist?
Informatief

SBS 6
2024-02-26 20:27:00
Tip

Uitzending van Chateau Meiland vips gemist? Vanaf maandag kun je kijken naar een bijzondere spin-off van Chateau Meiland. In het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS steken de Meilandjes wederom de handen uit de mouwen, maar nu om bekende Nederlanders te ontvangen en verzorgen.

Prangende vragen
Normaal zien we de familie Meiland in Chateau Meiland meestal zwoegen in een verbouwing of ze gaan weer eens verhuizen. Maar in Chateau Meiland maken Martien Meiland, Erica Renkema, Montana Meiland en Maxime Meiland tijd vrij voor hun bekende gasten. De sterren worden niet alleen in de watten gelegd, ze krijgen ook allerlei prangende vragen van de realitysterren en er staan activiteiten op het programma…

John de Bever en Caroline van der Plas
In de eerste aflevering zijn volkszanger John de Bever en politica Caroline van der Plas
te gast in Code Rosé. Erica en Maxime nemen Caroline mee naar een cursus pottenbakken, waar ze haar privéleven bespreekt. John vertelt over zijn coming-out tijdens een partijtje poolbiljarten. Na een avondje karaoke moet hij zijn mening over Martien bijstellen en ontstaat er een ware 'bromance'. Bekijk deze aflevering van Chateau Meiland vips hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland VIPS

Chateau Meiland vips video's