De Oranjezomer met o.a. Youri Mulder gemist? | Gids.tv

De Oranjezomer met o.a. Youri Mulder gemist?
Amusement

SBS 6
2023-07-26 21:34:00
Actueel

Uitzending van De Oranjezomer gemist? De presentatie van De Oranjezomer bij SBS6 is in handen van Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij verschillende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken.

Wie zijn de vaste gasten?
Aan de ‘aanschuifbar’ nemen verschillende bekende mensen nemen plaats, zoals Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens. Ook is er elke week een vaste gast, waaronder Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder.

Youri Mulder
Vanaf 24 juli neemt Youri een week lang al het nieuws door en zo treedt hij in de bekende voetsporen van zijn vader Jan Mulder. Ook schuiven onder anderen Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis aan.

Noa Vahle
Verslaggeefster Noa Vahle doet regelmatig haar verhaal in de talkshow vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. Grote sportevenementen zoals de Tour de France Vrouwen, het WK voetbal voor vrouwen en Formule 1 komen zeker aan bod, maar er wordt ook genoeg gesproken over het nieuws van de dag.

Bekijk deze aflevering van De Oranjezomer hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezomer

De Oranjezomer video's

De Oranjezomer TV-Nieuws