Vandaag Inside keert maandag 14 augustus terug op SBS, lost De Oranjezomer af

Vandaag Inside keert maandag 14 augustus terug op SBS, lost De Oranjezomer af
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben veel te bespreken

Kijktip :

Vanaf maandag 14 augustus kunnen de fans van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun hart ophalen. Dan keert Vandaag Inside namelijk na een afwezigheid van tien weken weer terug op tv, bij vaste stek SBS6.

Vandaag Inside gemist? Bekijk elke dag de aflevering terug bij Gids.tv.

Veel nieuws gemist
De heren van Vandaag Inside hebben een aantal weken vakantie gevierd maar zitten vanaf 14 augustus weer op de praatstoel. Het trio heeft veel gemist deze zomer met onder anderen de val van het Kabinet en de aankondiging van Mark Rutte dat hij uit de politiek stapt. Maar vanaf maandag kunnen ze weer op geheel eigen wijze elke werkdag hun visie op de actualiteit delen met de vele kijkers. Het afgelopen jaar kreeg Vandaag Inside ook te maken met diverse rellen, het is de grote vraag voor hoeveel opschudding de mannen dit seizoen gaan zorgen.

Marcel & Gijs en De Oranjezomer
Toen het Vandaag Inside-trio op vakantie ging, werd het programma vervangen door Marcel & Gijs. Het leek erop dat de kijkers even moesten wennen aan Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, maar de eigenzinnige talkshow werd steeds meer bejubeld. Vervolgens nam Hélène Hendriks het stokje over met De Oranjezomer en ook voor deze show zaten elke werkdag heel wat mensen klaar.

De nieuwe reeks van Vandaag Inside is vanaf maandag 14 augustus weer iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's