Ook Job Knoester brandt Frans Timmermans af: ‘Niet betrouwbaar’ (De Oranjezomer)

Ook Job Knoester brandt Frans Timmermans af: ‘Niet betrouwbaar’ (De Oranjezomer)

Ook Job Knoester brandt <em>Frans Timmermans</em> af: ‘Niet betrouwbaar’ (<em>De Oranjezomer</em>) Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) Frans Timmermans heeft even geleden bekendgemaakt dat hij namens PvdA/GroenLinks wel premier zou willen worden, maar hij krijgt het zwaar te verduren. Na Jeroen Pauw richt ook Job Knoester in De Oranjezomer zijn pijlen op de politicus. ‘Timmermans in ongeschikt’Knoester vindt dat een premier een aantal kernwaarden moet bezitten en betrouwbaarheid is daar één van. “Precies om de redenen die Jeroen Pauw van de week uit de doeken deed bij Renze, en ook nog dat hij na die emo-speech bij Pauw dat mondkapje had zitten verzinnen... Op zo'n onderwerp, dan ben je bij mij niet betrouwbaar. Die is ongeschikt.” Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 26 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) Bekijk deze video » Johan Derksen fileert Timmermans: 'Wordt ramp en er wordt geen huis meer gebouwd' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen slacht Gordon na aangifte: 'Ontoerekeningsvatbaar, valse nicht' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 27 juli 2023 om 09:31

Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE)

Frans Timmermans heeft even geleden bekendgemaakt dat hij namens PvdA/GroenLinks wel premier zou willen worden, maar hij krijgt het zwaar te verduren. Na Jeroen Pauw richt ook Job Knoester in De Oranjezomer zijn pijlen op de politicus.

‘Timmermans in ongeschikt’
Knoester vindt dat een premier een aantal kernwaarden moet bezitten en betrouwbaarheid is daar één van. “Precies om de redenen die Jeroen Pauw van de week uit de doeken deed bij Renze, en ook nog dat hij na die emo-speech bij Pauw dat mondkapje had zitten verzinnen... Op zo'n onderwerp, dan ben je bij mij niet betrouwbaar. Die is ongeschikt.”

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 26 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's